Private Cloud Hosting Platform

De gebruikte hardware en de datacenterlocatie zijn wisselend per project. Wij zijn onafhankelijk van datacenterlocatie. Onze diensten zijn toe te passen op infrastructuur bij verschillende leveranciers. Wij zorgen er voor om zoveel mogelijk onafhankelijk van infrastructuur te blijven om zo in noodsituaties gemakkelijk door te kunnen draaien. Wel worden er altijd alleen maar A-merken gebruikt voor de hardware (Dell/Cisco)

Cloud Hosting

Al onze servers staan in een cloudoplossing op basis van Xen of KVM (beide op ASL-kernels) in drie datacenters in Amsterdam. (eventueel kunnen we ook VMware ondersteunen). Wij stellen enkele vereisten aan de kwaliteit van het platform zodat wij ons beheer juist kunnen uitvoeren en werken uitsluitend op/met servers op basis van Red Hat Enterprise Linux / CentOS met ASL-kernels.

Verder zijn de mogelijkheden zeer uitgebreid, zo beheren en hosten wij servers in datacenters over verschillende landen met uiteenlopende opzet van hardware en virtualisatie technieken. Onze diensten zijn niet uitsluitend gericht op (WordPress) hosting en systeembeheer, maar ook om alles daarom heen te verzorgen. Uitgebreide monitoring, back-ups, herstelplannen, beveiliging op maat, incidentenregistratie, configuratiebeheer, sleutelbeheer, contact voeren met de infrastructuurleveranciers van onze klanten, nieuwe systemen ontwerpen en opzetten. Daarnaast helpen we onze klanten met webapplicaties ook bij deployment, stagin/testingomgevingen, uitgebreide monitoring en logging op applicatieniveau e.d.

Dat alles op uiteenlopende type systemen, niet alleen enkele Plesk-servers, maar ook uitgebreide webclusters, databaseclusters, load balancing, proxy/cachingservers, fileservers, maatwerk applicatieservers e.d. maar wel altijd op basis van open-source software en op een Enterprise Linux platform. Alle webservers zijn PCI compliant geconfigureerd, en alle server worden voortdurend (24/7) bijgehouden door ons. Alle VPS’en worden door ons uitgebreid gemonitord en volledig gebackupt naar een externe locatie. Ons DNS-cluster draait niet alleen in verschillende locaties, maar ook in verschillende datacenters. Optioneel kunnen we ook een derde nameserver toevoegen in een ander land (standaard op een server in London). Voor meer informatie en prijsopgave kunt u contact met ons opnemen.

Cloud Hosting