Domeinnamen

Alles begint bij domeinnamen! zonder goed domein kom je niet zo ver. Ber|Art kan alle soorten en maten domeinnamen voor uw registreren. Een domeinnaam is een naam in het Domain Name System (DNS), het naamgevingssysteem op internet waarmee netwerken, computers, webservers, mailservers en andere toepassingen worden geïdentificeerd. Deze naam verwijst naar een computeradres dat uit nummers bestaat. Het DNS functioneert als het telefoonboek van het computernetwerk.

DomeinnamenDomeinregistratie volledig geautomatiseerd
De kracht van Ber|Art Visual Design V.O.F. is volledige automatisering. Dat betekent dat er geen menselijke tussenkomst nodig is bij uw domeinregistraties. Zodoende hebben wij altijd volledige controle over uw domeinen, op het moment dat het ú uitkomt. Vanuit onze overzichtelijke gebruikersinterface kunnen wij uw domeinen benaderen.

Uitgebreid aanbod van domeinextensies
Ber|Art Visual Design V.O.F. streeft naar een uitgebreid en kwalitatief hoogstaand aanbod aan domeinextensies. Daarom werken we samen met accredited registrar voor diverse extensies, waaronder SIDN (.nl- domeinen), DNS BE (.be-domeinen) en EURid (.eu-domeinen), en werken we samen met gerenommeerde partijen voor diverse andere extensies. Het aanbod van Ber|Art Visual Design V.O.F. wordt steeds verder uitgebreid. Zoekt u een extensie die wij nog niet aanbieden? Schroom dan niet contact met ons op te nemen over de mogelijkheden.

Domeinregistratie zonder beperkingen
Niet alle registries zijn even toegankelijk: soms moet u gevestigd zijn in het betreffende land, dan weer is een speciale nameserverconfiguratie nodig. Om zoveel mogelijk drempels voor u weg te nemen, biedt Ber|Art Visual Design V.O.F. voor veel van dit soort beperkingen een oplossing. Zo kunt u bijvoorbeeld zonder problemen een .de-domein, .fr-domein of .asia-domein registreren, ook al bent u niet in de bijbehorende landen gevestigd, en ook al heeft u zelf geen uitgebreide nameserversetup. Ber|Art Visual Design V.O.F. lost het voor u op, zonder extra kosten.