SEO Zoekmachine Optimalisatie

SEO (Search Engine Optimization) of in het Nederlands Zoekmachineoptimalisatie is een van de onderdelen van uw online aanwezigheid en is een onderdeel van zoekmachinemarketing en kan worden gedefinieerd als het geheel aan activiteiten bedoeld om uw webpagina hoog te laten scoren in de organische zoekresultaten van zoekmachines.

Door uw website ook te optimaliseren op gezochte zoekwoorden, die mensen ingeven in de zoekmachine, word uw website of webblog beter gevonden in de zoekmachine. En beter gevonden betekent dus meer traffic en dus ook meer omzet. Onze WordPress website zijn volledig geoptimaliseerd voor Google en voldoen aan alles SEO regels. We gebruiken hiervoor enkele (premium) WordPress Plugin’s. Ons doel is om, voor u, een zo hoog mogelijke Google Pagerank te verkrijgen voor de beste c.q. hoogste positie in de Nederlandse zoekmachines, lees Google.

SEO

In deze tijd is SEO voor meer dan 60% Social Media, dus wij zorgen ervoor dat uw websites voldoen aan alle Social Media “regels”. We zorgen dat al uw bestaande social media profielen en/of accounts uptodate gemaakt worden. Mocht u geen (of niet alle benodigde) profielen/accounts bezitten¬†maken wij die voor u aan en desgewenst onderhouden we die ook nog voor u. Als alle social media profielen en accounts zijn gekoppeld aan uw website zorgen wij ervoor dat alle (nieuws) berichten die u op uw weblog plaatst automatisch gepost worden op al uw social media profielen/accounts. Het is zelfs mogelijk dat onze tekstschrijvers de content voor u schrijven zodat u zelf helemaal NIETS meer hoeft te doen, de complete SEO Zoekmachine Optimalisatie is dan klaar voor gebruik. Aan de slag!

Wij zorgen voor uw complete online aanwezigheid en wij beheren dat 100% Р24/7. Uiteraard is SEO zoekmachine optimalisatie een proces dat continu is moet dus continu aangepast en onderhouden worden, wij helpen u hiermee en adviseren u hierin stap voor stap. Wij volgen de huidige ontwikkelingen op de voet en zullen alle belangrijke aanvullingen aanpassen op u website. Dit geld ook voor de Social Media, ook hier volgen we de ontwikkelingen en implementeren die in/op uw website.