Webdesign Ontwerp en Design

Ontwerp Design Webdesign
Ontwerp, design en webdesign Websiteontwikkeling weergeven van uw complete website inclusief de navigatie en teksten. Ontwerp, design en webdesign Websiteontwikkeling is het vinden van de optimale wijze om uw doelgroep te raken en te binden middels internet; (Interactie). Websiteontwikkeling gaat over; eerste indrukken, pakkende beelden, treffende woorden en over het gestructureerd, snel en betrouwbaar aanbieden van informatie. Websiteontwikkeling staat niet op zich maar moet haar wortels hebben in de organisatie!

Ber|Art verstaat de kunst van Webdesign en websiteontwikkeling en werkt met 4 vormen van webdesign; Visual Art, Dynamic Art, Graphic Art en Active Art. Deze 4 Art’s kunnen afzonderlijk of gecombineerd toegepast worden afhankelijk van de gewenste uitstraling en de mate van Interactie. De kunst is om de juiste mix te vinden van deze 4 arts in combinatie met de aangeboden informatie. Uw persoonlijke recept voor uw maatwebsite of dit nu een simpele webpresentatie betreft of een complete webwinkel.

Webdesign

Graphic|Art is het dynamisch weergeven van uw complete website inclusief de navigatie en teksten. De pagina’s van uw website worden eerst in hun totaal geladen en vervolgens op het scherm gepresenteerd. De kunst is deze presentatie te choreograferen tot een show van beeld en woord.

Visual|Art is de kunst van het vinden van de juiste vormgeving voor uw website; de juiste kleuren, vormen, lettertypes, site- en pagina-indeling. Dit kan uw bestaande huisstijl zijn maar het kan ook zijn dat uw huisstijl “gedigitaliseerd” moet worden. Visual Art is statisch, dus omvat geen bewegende onderdelen.

Dynamic|Art is het toevoegen van bewegende onderdelen aan de vormgeving. Dit heeft geen werkelijke functie maar een visueel effect. Deze dynamische onderdelen kunnen worden toegevoegd als specerijen aan een gerecht en kunnen dan ook zeer smaakbepalend zijn.

Active|Art is de kunst van het aanbieden van de juiste interactiemogelijkheden aan uw bezoekers; het omzetten van bezoeken aan uw website in concrete, persoonlijke contacten. Dit kan worden bewerkstelligd door het inbouwen van interactieve onderdelen in uw website. Het meest simpele interactieve onderdeel is een reactieformulier het meest gecompliceerde onderdeel is een complete webwinkel.